Космос в детската стая

sticker-space-galaxy-preview

Космосът е изключително вълнуващ и изпълнен с безброй приключения, както за възрастните така и за децата. Много от тях истински преживяват наученото за различните планети и скат да знаят повече за всяка една от тях. Стикерът залепен на стената в детската стая разпалва детското въображение и ги кара да си представят неизброими светове обвити в загадъчност, като провокира любопитството им и едновременно с това ги кара да се чувстват специални. Стаята им изглежда различна и има специален почерк с елемент изпълнен специално за тях.

planets-sun-system

Стикера за стена с планети може да бъде изпълнен по много и различни начини, като започнем от фототапет, който покрива една цялата стена или определена зона от нея. Освен това планетите могат да бъдат изработени поотделно с желани от вас размери, които да пасват точно на определените им за поставяне места в интериора. Тогава идва ред на вашето въображение защото можете да ги подредите така както желаете, за да постигнете максимален ефект и видимост спрямо специфичната ви подредба на помещението. Един от най-разпространените и изпитани методи за подредба е според предпочитанията на детето. Все пак това е неговата стая и то макар и малко има най добра представа за това къде точно а бъдат поставени. Все пак е добре да бъдете до него и заедно да определите местата където да бъдат поставени.

sticker-space-galaxy-mapМонтажът на стикерите на стената е много лесен при по малките размери с диаметър до 40 – 50 см и изисква намесата на професионалист при по големите размери над 60- 80 см. Все пак всичко зависи от собствените ви умения, защото няма да скрия имали сме случаи, когато клиенти без никакъв опит са се справяли блестящо с изключително сложни елементи за монтаж. Това недвусмислено показва, че всеки от нас има различни способности и неподозирани таланти, но не забравяйте, че ако се чувствате дискомфортно да залепите стикерите си сами винаги можете да ни се обадите за консултация и насоки относно монтажа.

И така ако искате бързо и лесно да подарите на детето си един мечтан интериор можете да се свържете с нас през секция контакти, за да го обсъдим заедно и да изготвим индивидуален проект за вашето помещение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.