Стикери за стени

bambuk_preview_green

В тази статия екипът на stiker.bg би желал да Ви запознае с възможността бързо и лесно да внесете уют и разнообразие във вашия дом. Декоративните стикери за стени са едно чудесно решение за допринасяне на красивата и хармонична атмосфера в къщи, която ни прави по-щастливи.

Бихме желали да ви дадем няколко съвета как да подберете най-подходящите стикери за стени за вашия дом:

  • От най-голямо значение е те да бъдат изцяло съобразени с интериора. За да изглежда домът ви прецизно декориран, то всеки стикер в него трябва да си подхожда с дизайна, тематиката и цвета на стаята, в която е разположен.
  • Подберете стикери с чист и стилен дизайн, които да не натежават излишно на интериора на стаите.
  • От значение е и да се съобразите с големината на стената или мебелите, върху която планирате да разположите стикера. Не забравяйте, обаче, че от най-голямо значение при избора на стикери за стените в дома ви, е това те да отговарят на вашия стил и да ви правят щастливи.

Бихме желали да ви дадем съвет кои стикери за стени са най-подходящи за различните стаи във вашия дом:

sticker-window-view-seeВсекидневната е мястото, в което вие прекарвате най-много време със семейството и приятелите си. По принцип, дизайнът на всекидневната стая винаги е изчистен и практичен. Именно той предразполага и към декориране на една от стените с по-голям по размер стикер в контрастен със стаята цвят и с интересен дизайн, който да изпълни атмосферата на стаята с уют.

sticker-acrylic-birdsСпалнята е мястото за почивка и релаксация. Стикерите за стена или фототапетите са подходящи за декорация в спалнята, желателно е да са с изкуствено създадена дълбочина или с изчистен дизайн. Съветваме ви, за спалното си помещение, да подберете стикери в по-меки, кремави и пастелни цветове, които да не натоварват съзнанието.

tulips-and-butterflies-previewБанята също може да се освежи с нежен акцент, стикерите могат да бъдат страхотно допълнение към интериора й. За нея си, подберете по-цветни и интересни стикери. Те могат да изобразяват водопади, животни или морски дарове.

 

recipe-preview

colorful-flowers-preview

cupcake-preview

За кухнята, ви съветваме да подберете стикери в ярки и топли цветове. Предлагаме ви красиви гръбчета за кухня, хладилник или съдомиялна машина, с които бихте могли да подсилите апетита. Специално предназначените за използване в кухня стикери са с допълнително покритие против замърсяване и са чудесен избор за разнообразяване на дизайна й.

Вече сте готови да подберете най-подходящите стикери за стена за вашия дом! Нашият екип ще бъде на Ваше разположение ако имате нужда от помощ или съвет в избора си на стикер за стена.

 

Стикери за стени

В тази статия екипът на stiker.bg би желал да Ви запознае с възможността бързо и [...]

Стикери за детска стая

Детската стая е онова местенце където Вашето дете живее, расте, играе и се забавлява. Децата [...]

Космос в детската стая

Космосът е изключително вълнуващ и изпълнен с безброй приключения, както за възрастните така и за [...]

Преобразете кухнята

Стикерът за гръб на кухня е нов продукт, който позволява лесно, чисто и бързо да [...]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.