Ние сме екип от хора, запленени от възможностите, които ни предоставят стикерите за ефектна промяна на пространството около нас. Дори и един малък стикер избран със вкус и поставен на правилното място е в състояние да промени в положителна посока възприятията и усещането ни за интериора и да ни накара да се чувстваме по много различни начини в зависимост от стикера, които сме избрали. Изборът ни  подчертава нашата индивидуалност и много бързо и лесно придава усещането за нещо ново и различно (вълнуващо ) на мястото където сме го поставили.

Осъзнаването на това ни ентусиазира и ни накара да започнем да се занимаваме професионално с изработка на стикери за декорация .  Нашата мисия е да предоставим на нашите клиенти конкурентни цени и високо качество на изработените от нас продукти. За производството им използваме основно висококачествено италианско самозалепващо фолио с марка Ритрама, което е тествано многократно в декорацията на множество домове и търговски обекти.

Искрено се надяваме да можем да ви бъдем полезни, като изработим стикер за вашия интериор, който ще се  постараем  да задоволи изцяло първоначалните ви очаквания, като допринесе за една интересна различна и запомняща се промяна на вашия интериор.