Стикери по поръчка

Стикерите по поръчка се изпълняват изцяло според  изискванията и параметрите зададени ни от клиента. Те могат да бъдат, както стикери за стена от магазина изработени според вашите индивидуални виждания за размер цвят и форма, така и стикери, които сте измислили сами или сте видели някъде и искате да бъдат изработени според ваши специфични нужди за да отговарят максимално на това, което искате да получите.

Поръчай сега
idea-picture-for-stickers
sticker-design-image

Относно дизайнаПреглед (отваря се в нов раздел)

Стикерите могат да бъдат правоъгълни или нестандартни  с неправилна форма.
Размерите и цветовите комбинации на стикера могат да варират според  специфичните размери на мястото на което искате да бъде поставен, като тук единствените ограничения са наложени само от физическите характеристики на файла с който разполагаме. Също така можете да поръчате изработка на стикер по ваш собствен дизайн или да използвате наш дизайнер, който да визуализира и подготви файла изцяло според вашите нужди и представи.

Заяви дизайн

Да поговорим за качеството

Можем да използваме различни видове самозалепващо фолио  за изработката на стикерите  според тяхното предназначение, както и да подберем най – подходящата технология в зависимост от предназначението на стикера. Дали ще бъде  залепен навън и изложен на различни метеорологични условия или пък ще бъде поставен в някое  вътрешно помещение, ние винаги се стараем да произведем стикера така, че да отговаря на най-високите стандарти за качество  и да задоволява в максимална степен изискванията на клиента. За тази цел използваме висококачествени еко-солвентни мастила и фолио на италианската фирма ритрама или на немската орафол. Ако желаете можете да  се свържете с нас и да получите изцяло безплатна консултация за това кой е най добрия начин за реализиране на вашата идея и по какъв начин да бъде изработен стикера, който си представяте, за да задоволи в максимална степен вашите изисквания.

Предварителна визуализация

Много клиенти трудно могат да си представят предварително желания от тях стикер вече залепен и поставен на мястото, което са избрали. За тях ние предлагаме предварителна визуализация, като за целта е необходимо да ни изпратите снимка и ориентировъчни размери на мястото на което ще се монтира. Добре е снимката да бъде направена фронтално с минимално изкривяване и странична перспектива. Така наш дизайнер ще направи максимално близка визуализация, която да имитира снимка с вече поставения на избраното от вас място стикер, така че да получите реална представа как стикера ще изглежда когато бъде залепен. Цената на една такава визуализация варира между 10 и  40 лв в зависимост от сложността на изпълнението, но много често си струва да бъде направена, за да сте напълно сигурни, че стикера който ще поръчате ще изглежда точно така както сте си го представяли предварително. Това може да ви спести много главоболия и ненужни и скъпи преправяния .

Заяви визуализация тук
wall-with-siluette-stickers